2019. október 20., vasárnap
 
 
Kiemelt ajánlatunk

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig: 08.00 - 18.00

Szombat: 08.00 - 13.00.
Vasárnap :  Zárva.
Megközelíthető:
Címünk: Maxi Börze
 
Debrecen

Nyugati u. 5-7 sz.

/ Karát udvarban jobbra /
 
Telefon szám: 06/70/778-2710
Ágy Debrecen Nyomtatás
Ágy kategóriában is bőséges a választék, ide tartoznak a Debreceni boltunkban kínált gyerekágyak, heverők, franciaágyak. A gyerekágyak közül a legkedveltebb a körbe támlás gyerekheverők. A heverők és ágyak általában ágyneműtartósak, a matracos, ágykeretes ágyaknál lehet azzal, vagy anélkül rendelni őket. 
 
Az ágyak és más kiegészítők, bútor tekintetében is várjuk szeretettel Debrecen és környékéről. Az általunk üzemeltetett bútorbolt széles választékban kínál még termékeket konyhabútor és étkező, matrac valamint ülőgarnitúra, továbbá szekrénysor és kanapé kategóriákban egyaránt. 
 
A franciaágyak is a heverőkhöz hasonlatos fajtákban kaphatóak, rendelhetőek 140 cm-től akár 2 méterig. Akár heverő, akár ágy érdekli, azok rendelhetőek még háttámlás kivitelben is, párnával kiegészítve. Az említett ágyak mindegyike rendelhető szivacsos, rugós, matracos kivitelben is.
 
Szerkezetük szerint kínálunk bútorlapos és fenyő alapanyagokból készített ágyakat egyaránt. Szövetünk is változatos, plüss vagy textil, illetve zsenília anyagokból készültet is rendelhet!
 
  
Bővebb elérhetőség: / Érd.: +36-209-432-003
Ha ágy Debrecen, akkor jó helyen jár!