2019. október 20., vasárnap
 
 
Kiemelt ajánlatunk

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig: 08.00 - 18.00

Szombat: 08.00 - 13.00.
Vasárnap :  Zárva.
Megközelíthető:
Címünk: Maxi Börze
 
Debrecen

Nyugati u. 5-7 sz.

/ Karát udvarban jobbra /
 
Telefon szám: 06/70/778-2710
Konyhabútor Debrecen Nyomtatás
Konyhabútor kínálatunkban megtalálhatóak a ténylegesen olcsó, de mégis jó minőségű (60900 Ft.-os) konyhák, és a valamivel drágább, de kifejezetten minőségi és exklúzív olasz típusú konyhabútorok is. Jellemző konyhabútor ( Debrecen) kínálatunkra a blokk konyhák rendkívül jó árai, melyek különösen lapra szerelten kedvezőek. Ez a forma lényegesen megkönnyíti a konyhabútor szállítását is.
 
Természetesen vállaljuk összeszerelten is a konyhák értékesítését minimális felár ellenében. Konyhabútor kínálatunk jellemzője még az, hogy sokféle méretben kínálunk a blokk konyhákhoz elemeket, melyek árai szintén kedvezőek. 
 
A különböző elem méretek segítségével egyedi konyhák is kialakíthatóak, melynek megtervezésében díjtalanul segítünk. Sokféle színből és ajtófrontból választhat konyha kínálatunkból. A legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk elégíteni max. 3 hetes szállítási határidővel.
 
Ha bútort kíván vásárolni, akkor bútorboltunk készséggel áll rendelkezésére! Kínálatunkban étkező, matrac, valamint ülőgarnitúra, szekrénysor, ágy és kanapé termékek széles választékát is kínáljuk Önnek!
 
Érd.:  +36-209-432-003 - as telefonszámon!